EMO Style ForumPro - Hos Geldiniz
Giriş yap

Şifremi unuttum

Istatistikler
Toplam 203 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: posta59

Kullanıcılarımız toplam 1186 mesaj attılar bunda 862 konu
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

RSS akısı


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Anahtar-kelime

Kimler hatta?
Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 217 kişi C.tesi Tem. 29, 2017 1:46 am tarihinde online oldu.
En son konular
» İnternetten Para Kazandıran Oyun ! Ödeme Alt Limiti Yok ! DEV KONU
Cuma Ağus. 29, 2014 8:33 am tarafından Hello EMO

» goldenchase.net maden yaparak para kazanma
Cuma Ağus. 29, 2014 8:18 am tarafından Hello EMO

» etichal hacker görsel egitim seti
Çarş. Ağus. 06, 2014 4:57 am tarafından Hello EMO

» KO TBL Source C#
Ptsi Ara. 09, 2013 6:36 am tarafından Hello EMO

» x86 Registers
C.tesi Ağus. 24, 2013 5:02 am tarafından Hello EMO

» [Tutorial] Pegando Address, Pointers de WYD
Çarş. Tem. 10, 2013 7:25 am tarafından Hello EMO

» [Tutorial] Pegando Address, Pointers de CS Metodo²
Çarş. Tem. 10, 2013 7:23 am tarafından Hello EMO

» [Tutorial] Aprendendo basico deASM OLLYDBG
Çarş. Tem. 10, 2013 7:22 am tarafından Hello EMO

» Basic C# DLL injector
Ptsi Tem. 08, 2013 7:48 am tarafından Hello EMO

Reklam

dev C++ Timer Çalışması

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

dev C++ Timer Çalışması

Mesaj tarafından Hello EMO Bir Paz Tem. 03, 2011 3:17 am

[QUOTE=Thyke;643663]Çoğu kişi bilmez DevC++ derleyicisinde timer kullanmayı ben bunu anlatmak istedim buyrun kodlar

Kod:
#include <iostream>
#include <conio.h>
#include <time.h>
// Thief
using namespace std;

void TimerCalisma ( int Saniye )
{
    int x;
    x = 3;//Saniye Miktarı ben böyle uygungördüm anlaşılsın diye
    //Burda 3 saniye anlamında 3 koyduk vBasicdeki gibi değil neyse o buraya 60 derseniz 1 dakika yerine geçiyor normal olarak
  clock_t endwait;
  endwait = clock () + Saniye * x * CLOCKS_PER_SEC  ;
  while (clock() < endwait) {}
}

int main ()
{
  int n;
  printf ("Geri Sayim Baslasin\n");
  for (n=10; n>0; n--) // -1 değerde 10dan geri saydiriliyor
  {
    printf ("%d\n",n);
    TimerCalisma (1);
  }
  printf ("Bitti!!\n");
  getch();
  system("PAUSE");
}
[/QUOTE]


Hello Kitty
vs
eMoStyLe



avatar
Hello EMO
EMO Team
EMO Team

Cinsiyet : Erkek
Burçlar : Yay
Yılan
Mesaj Sayısı : 935
Puan : 251693
Rep Puanı : 18
Doğum tarihi : 28/11/89
Kayıt tarihi : 21/07/09
Yaş : 27
Nerden : EMO WorlD
İş/Hobiler : RCE Student / Game Hacking / Learn Beginner C#,C++,Delphi
Lakap : EMO

Kullanıcı profilini gör http://emostyle.myforumpro.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz